lunes, 25 de febrero de 2008

Sopa de cebolla


Ingredientes:


  • 1 cebolla grande

  • caldo de ave

  • queso curado

  • pan tostado muy fino

Preparación:

Sofreir la cebolla cortada fina hasta que adquiera un color doradito. Retirar un poco de cebolla y el resto ponerla en el vaso de la batidora junto al caldo de ave. Triturar bien.

Verter la mezcla resultante en una cazuelita de barro. Encima colocar las tostadas de pan y sobre las tostadas esparcir la cebolla frita que habíamos apartado. Espolvorear de queso rallado y meter al horno. Gratinar.

3 comentarios :

Conso Triay Coll dijo...

Tens un blog ben interesant!! I el més important de tot és sa bona pinta que té tot es menjar!! Enhorabona, i endavant!
Salutacions!

Eugènia dijo...

Hola Roser!!
com ja veus, acab d'arribar a ca nostra i el primer que he fet ha estat entrar al teu blog.
Trob que xalaré molt i també aprendré molt!!
De moment, només amb les fotos, ja he quedat al.lucinada!! Eta una artista de la cuina!!

Una abraçada
Eugènia

Roser dijo...

Moltes gràcies! Ja ho saps idò, quan no tenguis clar que fer per dinar em pots fer una visiteta.

Mis libros de cocina

Shelfari: Book reviews on your book blog

Free Cursors