tag:blogger.com,1999:blog-4154416903895899793.post7592073121128588748..comments2023-11-05T08:37:41.013+01:00Comments on SA CUINA DE NA ROSER: Dorada al horno con patatas, cebolla y tomates asadosUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4154416903895899793.post-18969900835657123582010-03-23T19:07:45.477+01:002010-03-23T19:07:45.477+01:00Margarida, quin peix és el besug de la piga? és el...Margarida, quin peix és el besug de la piga? és el mateix que el gall de sant pere?Roserhttps://www.blogger.com/profile/13723265327656485445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4154416903895899793.post-16946510171443743992010-03-22T23:41:15.225+01:002010-03-22T23:41:15.225+01:00No serà molt original, però quan jo el preparo ho ...No serà molt original, però quan jo el preparo ho faig sempre en diumenge, perquè em sembla un plat de dia de festa!<br />Però en lloc d'orades faig servir normalment el besuc de la piga perquè m'agrada més. Trobo que l'orada és massa greixosa.<br /><br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.com